uFeel.me
Непростимо
Автор: mutressa,  8 август 2009 г. в 23:24 ч.
прочити: 232

Да ти простя ли? Как да ти простя?

Ти чуваш ли се? Ти чуваш ли какво говориш?

Защо ще искаш аз да ти простя?

Нали ме изостави. Стига си се молил.

 

Какво ти стана? Как така успя

Да отрезнееш от внезапната си лудост?

Какви са тези приказки от твоите уста

Че още ме обичаш...стига глупости!

 

Не вярвам в думите ти! Вече не!

Отдавна спрях да плача и да чакам

Да дойдеш до дома ми на колене...

Това отмина. Сложих свойта точка.

 

И спирам да те слушам в този миг.

Не искам да ми казваш вече нищо друго,

Стани, върви си, просто си върви...

Че само туй умееш най-добре от всичко.


08.08.2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me