uFeel.me
Непростимо
Автор: marlene,  8 декември 2010 г. в 18:05 ч.
прочити: 329
До кога да оцветявам къдрите си в портокал,
с надеждата най-после да ме забележиш
и до кога в деня ми сляп и окуцял
да хербаризирам скришно своите копнежи?

До кога със тишината хърбава да се засищам
и да преглъщам сухо залъците ѝ нащърбени,
и колко дълго да поддържам бледото огнище
с пропуканата вяра в твоето завръщане?

До кога да се преструвам на априлска утрин-
усмихната и слънчева, но леко хладна
и как да съживя мечтите си порутени,
когато аз самата ги разстрелях безпощадно?

До кога ще те обичам - невъзможен,
спомените ми са вече черно-бяла снимка?
Да те забравя се оказа твърде сложно,
да те очаквам вечно ще е непростимо!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me