uFeel.me
Непознато момиче
Автор: todorspasov,  23 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 4726
Здравей, непознато момиче,
родено от порива нов.
Да знаеш, че много приличаш
на мойта голяма любов.

Но в нея искрица блестеше,
споделяше мойте мечти.
Гласът и от радост трептеше
щом срещнеше мойте очи.

Тя в нощите будно ме пазеше
и ревностно бдеше над мен.
За нищичко не позволяваше,
да бъда до болка ранен.

А в теб само мъка откривам.
Ядосано малко дете,
което пирони забива
в раненото ми сърце.

И аз, непознато момиче,
отново с мен искам я тук.
Аз мога и теб да обичам,
но ти днес заспиваш до друг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me