uFeel.me
*Непознат Завой*
Автор: mechtaq_za_teb,  21 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 489
Със много сълзи във очите
и сам-сама с онази празнота,
започнах пак да вярвам във мечтите,
откривах нова любовта!
И те обичаха ме вярно,
но аз не ги обикнах и за миг!
На някого оставах вярна,
а той... отдавна нямаше го тук!
Опитвах се, опитвах се да се измъкна
от този вечен омагьосан кръг!
Но той сърцето мое бе отмъкнал,
недавайки да бъда истинска със друг!
Самичка беше ме оставил
да търся щастие, което няма да открия!
Завинаги ме бе забравил,
оставил ме за него само да копнея!
И много силно заболя ме,
защото друга бе обикнал той!
Със много силни думи нарани ме...
тогава аз направих някакъв завой!
И пътят беше сякаш труден,
но във края виждах светлина!
Вървях сама и я достигнах,
там ме чака нова любовта!
Погледнах го... той бе различен!
Избърса даже моите сълзи.
Дали ще мога него да обичам?
Най-накрая,за да спре да ме боли!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me