uFeel.me
Неповторим си...
Автор: sofia_air,  15 октомври 2011 г. в 07:31 ч.
прочити: 306
Докосвам те с най-нежното в душата си.
Рисувам светло всеки миг до теб.
Морето ще ти каже с необята -
oткрий гласа ми в неговия стих.

Най-хубавото в дните ми се случи.
Прекрасното в живота мой си Ти.
Отпих вода от сладкопейни ручеи.
Пречистена във тях се потопих.

Дано да има още дни красиви.
Небето ни да плува във възторг.
Бъди до мен. И слънцето не скривай.
Неповторим си в моя тих живот.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me