uFeel.me
Непосилно
Автор: ^eLeNa^,  1 април 2012 г. в 05:53 ч.
прочити: 237
Понякога е непосилно да те спра,
ти бягаш с ветровете бурни.
Сълзите ми не са цена,
с която да подкупя времето, за да те върне...

Искрата във очите ми не е пожар,
за да мога пак да те запаля.
Безжизнена е снимката до мен,
за да те почувствам, когато те погаля...

Далечен си, едва ли вече ще си близо,
и други погледи очите ти срещат,
а моите те търсят във тълпата
и колко безсилни пред теб са усещат.

Но не си олтар да клекна във краката ти покорно,
не си икона - за опрощение да те целуна.
И няма смисъл да се моля,
когато непосилно е отново да те върна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me