uFeel.me
Непомръкнала мечта
Автор: tonia_borisova,  8 юли 2011 г. в 10:23 ч.
прочити: 228

Разсъмва, както преди пет години –

с плуващи в стъклата светлини.

Като тогава весели ще минем,

стопили Времето – и млади, и добри,

над облаци от грижи и тревоги,

през зависти, и ревност, и тъга…

Опазили крило от първа обич

и светла, непомръкнала мечта!

1978г., В.Търново

Из книгата „Възлопис”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me