uFeel.me
Неписан стих
Автор: voda,  31 януари 2013 г. в 08:13 ч.
прочити: 384
Препъвам се от стръвния ти поглед.
Залитам, падам - цяла в синини.
А в нощите насън се вдигам в полет -
макар ранена, стигам висини.

Не зная как, но раните зарастват.
Завръщам се по цветната дъга.
Дали за мъка, или пък за радост,
аз кацам пак на твоята ръка.

И все така - през погледи и сънища,
живота си почти преполових.

А ти с очи ме стрелваш и превръщаш
една илюзия - в неписан стих.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me