uFeel.me
Неозаглавено
Автор: bat^goiko,  26 юни 2011 г. в 15:37 ч.
прочити: 208
Зарази ме с любов,
зареди ме с чистата, истинска обич,
покажи ми света,
разкрий ми и твойте мечти,
дай ми частица от сърцето свое,
раздавай само нежност и топлина,
времето спри та и ние да застинем,
две влюбени души.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me