uFeel.me
Неочаквано
Автор: rada2v1,  11 февруари 2009 г. в 22:24 ч.
прочити: 188

Ти влезе пак в живота ми,
с гръм и трясък.
Изведнъж,
от някъде се появи проблясък.
Мина покрай мен
и каза ми "обичам те"
аз стоях като вцепенен
и не вярвах на ушите си.
Нещо в мен
смени трагичната с прекрасна песен
Усетих как от тези думи
почувствах се като от ТИР отнесен.
Искам те, Обичам те и неиздържам вече
ще го повтарям всеки ден,
Хлапе, ти си най-прекрасното за мене цвете!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me