uFeel.me
Неочаквана среща
Автор: maggi4ka,  31 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 495
Не гледай във очите ми - ще те излъжат!
Не си мисли, че плача - туй не са сълзи!
Просто толкова се радвам да те видя...
А пък и времето...Не виждаш ли - вали!!!
Не гледай във очите ми - ще те излъжат!
Не си мисли, че липсват ми
усмивката ти, устните, дланта...
Не си мисли, че съм се променила,
в душата си все същата съм аз.
Промяната е само външна...
Все още живо е безгрижното момиче,
но без да иска се превърна във жена -
пресметлива, забързана и безразлична...
Безгрижното момиче тя приспа...
Не гледай във очите ми - ще те излъжат!
Не си мисли, че плача - туй не са сълзи!
\"Довиждане! До нови срещи!\"
Не плача аз! И ти недей плачи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me