uFeel.me
Необичайно…
Автор: pavli,  19 май 2010 г. в 18:51 ч.
прочити: 3130
Дъхът ми е с твоето ухание!
Сълзите ми блестят с твоя смях!
Тишината попива твоето мълчание…
Смесваме се с лунния звезден впряг…

(… случва се в слънчеви сънища…)


                     ***

Всеки допир е ново изригване!
Всяка мисъл превръща се в трепет!
И радост в душите повикваме…
Над нас блести и синее небето…

(… наяве редим лунни завети…)


                                              © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me