uFeel.me
Нелогично...
Автор: pavli,  25 август 2008 г. в 07:44 ч.
прочити: 2446

Нелогично разчитах съня си...
Нелогично разкроявах мечтите...
Нелогично взривих мисълта си...
Нелогично се влюбих във тебе...

Нелогично отхвърлих страха си...

Нелогично изстрадах проблемите...
Нелогично... Но защо ми е логика,
щом приветствам промените?...     

                                              © Павлина Петрова


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me