uFeel.me
Нелепо
Автор: silvia0505,  5 януари 2013 г. в 13:56 ч.
прочити: 372
Ето тръгваш - затворена страница,
ще са чувствата само след миг...
Гордостта, тази нагла безсрамница,
в мен заключи и вопъл и вик.

Ще разголя пред тебе душата си,
ще ти кажа: \"Не тръгвай, поспри!\"
Но мълча, зъби стиснала - плачейки...
Ще съм силна, макар да боли!

Заслепена до лудост - отричам -
със замах, сривам нашият свят.
Не признавам, че още обичам...,
а гори във сърцето ми ад.

И познат се разгръща сценарий,
нараняващ, отровен...горчи.
А предсмъртно ранена душата ми -
не, не моли, а гордо мълчи.

Беше просто...едничко: \"Обичам те!\" -
хепи енд и вълнуващ финал...
Просто бе, но мечтите погребахме,
любовта си убихме без жал.

Със юмруци и челюсти стиснати,
продължихме напред - суета...
Пепелище остана след пламъка...
Буци лед - две самотни сърца.

С. Кръстева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me