uFeel.me
Нека!
Автор: DENI__,  2 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 517
Нека пак да чувам шепот тих
от устните ти меки и гальовни.
Нека! Пиша този стих,
заради думите ми - отминали, но пак отровни!

Нека да започнем отначало
нека се желаеме взаимно,
нека аз и ти сме цяло
но нека да не е привидно.

Нека ти да ме обичаш,
както аз обичам те,
нежни думи да изричаш,
да ми вярваш като на дете.

Нека ме боли,
тя болката лекува.
Сърцето ми за теб скърби,
но любовта ти то ще извоюва.

Нека на любовната стихия
да се отдадем отниво.
а с любовта - като с магия
да се омаем с нежно слово.

И нека нашите души тъй клети
да намерят желания покой.
А сърцата ни - един на друг заети
да шепнат тихо "тя" и "той".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me