uFeel.me
Нека ти тежи
Автор: halfangel,  29 април 2011 г. в 07:16 ч.
прочити: 263
 

Колко струва любовта ти?

Колкото предложат, знам,

в търг сред твоите „познати\".

Интересът е голям.

Кой след грешките ти тича

със избодени очи?

Някой, който те обича,

болката ще излечи.

И ако ме слушаш още,

скрит зад було от тъма,

знай, в сатенените нощи

никога не съм сама.

Обладан от лицемерие

И заринат във лъжи

даде моето доверие

даром. Нека ти тежи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me