uFeel.me
Нека с устни танцуваме блус
Автор: petinka,  26 ноември 2012 г. в 15:15 ч.
прочити: 475
Нека с устни танцуваме блус
                                          Петя Кръстева

Бисквитка Любов с кафе до чинийката
аз сервирам - за сутрешен вкус.
Ти отпий и хапни курабийката...
Нека с устни танцуваме блус!


Леко свий си очи срещу слънцето,
изправи си снагата - готов
с мен бъди - да посееме зрънцето-
да поникне една късна любов.


Приюти ми ръцете във своите-
длани в длани с любовен привкус,
косата гали... А целувките
ме обсебват с аромат на мускус!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me