uFeel.me
Нека поиграем
Автор: ada_ilina,  9 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 416
Недей да бягаш - нека поиграем,

на ласки и измислена любов.

Какво че после може да се каем?

Разбираш - губиш щом не си готов!



Недей да вярваш в мен - рискуваш,

да те излъжа и оставя мога аз.

На някой друг недей да се преструваш,

в играта стара наша, няма"нас".



Защо да си говорим днес за чувства,

като герои от някой скучен филм?

Играта ни не ще почувства

дори да бъда мила, да си мил.



Дори и днес ти мен да изиграеш -

играта стара няма правила.

Със мене можеш да си поиграеш,

макар да съм жестока след това.



Недей да бягаш - казваш че стратег си,

макар че с мене вече не позна!

За мене ти голямото дете си,

а аз съм куклена, но съм жена!



Недей да бягаш! Двама да играем!

За тебе пазя аз искра любов!

Какво че после може да се каем? -

нали игра е целият живот!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me