uFeel.me
Нека пак да рисувам звезди
Автор: nella_gold,  24 юни 2011 г. в 07:17 ч.
прочити: 366
Тази нощ, щом затвориш очи,
щом насила те грабне съня,
помисли си за мен, помисли –
аз в съня ти ще се явя...

Ще се вмъкна неканена пак
с разпилени от вятър коси.
Виж, съдбата даде ни знак –
със безкрайна любов ни дари...

Ще се гушна неканена пак
в твойте празни от ласки ръце.
Прегърни ме, прегърни ме насън.
Тъй е тъжно все твойто лице...

Във очите ти топли ще спра,
да изтрия горчиви сълзи.
Приеми ме, приеми ме сега -
нека пак да рисувам звезди...

Най-накрая да мога така –
в мисълта си спокойна да знам
колко труден е пътя до теб,
щом е ледено твойто сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me