uFeel.me
Нека е с любов
Автор: Шкафчето,  22 юли 2013 г. в 11:04 ч.
прочити: 388
Много ли, Боже, сгреших,
като искайки, в този живот
радост за мене да има –
тръгнах да търся любов?

Много ли Твои закони,
Господи, аз наруших,
след като срещайки Нея,
от красота се опих?

Много ли още ще страдам
влюбен, но сам, ми кажи?
Господи, знам че добър си,
тази ми грешка прости!

И нека в дните ми сетни,
колкото и да са те,
бъда от Нея обичан...
Нека с любов да се мре! 

Шкафчето
22.07.2013 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me