uFeel.me
*Нека да е...*
Автор: l.hiena,  19 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 976

*

Нека да е обич -

не в окова груба,

не скована в трънни катафалкови венци...

Нека да е нежна -

блага вест и дума,

не задавен залък, който да горчи...

*

Нека да е вяра -

не сквернена тежко,

не оплюта чумно с антихристени слова.

Нека да е слабост -

тя е пак човешка,

не престорен огън,лумнал във кръвта...

*

Нека да е порив -

не като в решетка,

не да бъде есенно-удавена в сълзи...

Нека да е волна -

не такава... в клетка,

Искам тази обич... нека да боли!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me