uFeel.me
Нека ...
Автор: coldy_girl,  19 август 2008 г. в 01:21 ч.
прочити: 381

Казват лоша съм била ..

Не съм знаела

какво съм имала ..

Гадна съм била..

Теб съм наранила ...

теб...  доброто момче

със "златното сърце" ..

теб - "човекът - душа",

когото всички други обичат,

и след когото всички тичат...

С теб съм си била играла

и любовта ти съм поругала...

В нищо не вярвала съм

и в кошмар съм превърнала твоя сън ...

Истината е друга -

ти добре знаеш това ...

Ноо... Бъди ти добрият,

любящият мъж...

Нека аз съм силна,

ненаранима в техните очи ...

Нека ме мислят за кучката зла

със лоша душа...

Нека вярват в твоите лъжи...

НЕКА!

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me