uFeel.me
Неизпратени писма ...
Автор: RaYoRa,  30 август 2009 г. в 18:29 ч.
прочити: 455

Здравей любов моя

Все още не е септември но вече не мога да чакам

И ето че ти пиша

Случи се нещо

Някъде по пътя към твоето забравяне срещнах него

Спомням си как влезе в живота ми

Телефонът иззвъня

Вдигнах

А отсреща беше той

Звучеше щастлив

Малко смутен

Превъзбуден дори

Гласът му трепереше

А аз се чувствах така като че все едно говоря с него за пореден път

Първата среща

Непринудена Весела

Изпълнена с истини и откровения

Втората Третата

Първата целувка ж точния момент

Премерена

Плаха

Нежна

Първият интимен момент ... Безкрайност

А днес го няма

Изстина допирът му в тъмнината

Няма го

Кажи ми Любов моя

Какво се обърка

Кажи ми

Не знам какво стана

Как стана

Защо стана

Само знам че него го няма

А мен ме боли

Боли ме...

Чуваш ли...

Боли!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me