uFeel.me
Недовършено стихотворение
Автор: estela,  28 октомври 2009 г. в 07:43 ч.
прочити: 374

Заслужихме ли вече тази нощ -

със славеи,

които не замлъкват,

а тишината опва звездна гръд

над сладък връх,

а ти във мен се сбъдваш...

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me