uFeel.me
Недописано
Автор: Lss,  29 юни 2013 г. в 07:58 ч.
прочити: 340
От ежедневие преливат дните ми,
а нощите във локвите се свличат. 
Но още духа вятърът в косите ми
и още невъзможно те обичам.

Към твойте стари и несбъднати мечти
съм скрила хоризонта във ръцете.
Рисувам светли тайни в тъмните очи.
Несбъднат грях във времето е вплетен.

И неочакван, дързък спомен за любов
във ехото на стъпките ти вграждам.
Откривам свят бленуван, многоцветен, нов…
и в него като Феникс се възраждам.

Открадвам миговете синя самота,
в душата ти отдавна наслоена.
И коленича във щастлива пъстрота,
от погледа ти огнен озарена.

Но този ярък свят, създаден от поет,
безмилостно будилникът отнема,
превръща те в топящ се бавно силует,
в мъглива, недописана поема...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me