uFeel.me
Недописан стих
Автор: pavli,  2 септември 2009 г. в 13:49 ч.
прочити: 2483
Аз създавам в мен оня стих,
който ти ми диктуваш без думи...
Между две вдишвания и вятър тих
разтварям петопръстия и струни...

И не зная как да разкажа
за топлото бликнало чувство...
Искам на целия свят да покажа!
Нехая съвсем за изкуството...
 
                                        © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me