uFeel.me
Недоизказано
Автор: SisiTy,  2 февруари 2009 г. в 13:19 ч.
прочити: 292

Върни ми всичко, до последната целувка
върни  и нежната ми доброта.
Бърни ми капките дъждовни
и неизказаните ми слова


Аз исках малка шепа страст от твойта
и не изстрадана тъга.
Аз исках само сладка болка,
а ти какво ми обеща?


Любов и страст, омраза, нежност сълзи
и обеща ми цялото небе.
Но даде ми шепа дим отровна,
а аз ти дадох своето сърце.









    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me