uFeel.me
Недей да се влюбваш във мен
Автор: CAMCOH,  19 ноември 2011 г. в 21:40 ч.
прочити: 397

Не, недей да се влюбваш във мен,

стиховете ми не късай от небето

мислиш ли в един \"прекрасен\" ден

с думи да ми прободеш сърцето.

 

Не, недей да се влюбваш във мен,

ако искаш да ме криеш във бутилка;

Вятърът се скита устремен,

не е роб не хорската мътилка.

 

Не, недей да се влюбваш във мен,

ако себе си не можеш да обичаш;

животът ти ще бъде оцветен,

когато знаеш накъде отиваш.

 

14.10.2011.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me