uFeel.me
Недели
Автор: NimeriQ,  13 юни 2011 г. в 19:22 ч.
прочити: 380

Коремът ми потрепна. Пеперудено.

Да, сигурно защото си те спомних.

Но днес е петък. Ден е за преструване,

а графикът е строг и монотонен.

За теб запазих няколко недели,

изпъстрени от женската  ми нежност:

светът е мой, без болки и раздели,

в които всеки делник се оглеждам.

И само в тях пропъждам съвестта си,

обръщам гръб на трезвите си думи.

Неделите са твърде, твърде къси,

а дълга обич плаче върху струните.

Сърцето ми подскочи. Като влюбено.

Да, сигурно защото си ми в мислите.

Но днес е петък. Ден е за преструване-

отивай си. А аз ще се усмихна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me