uFeel.me
Нечии ръце
Автор: miss_messy,  8 октомври 2012 г. в 10:26 ч.
прочити: 214
Седя сама със мойте стихове,
сама в прегръдката на тишината.
Мечтая си за нечии ръце...
които да събудят в мен жената.
 
Ръце в които да усещам сила,
и без да ме докосват, да ме палят.
Такива с нищо аз не бих ги заменила,
такива само с топлина ме галят...
 
За тез ръце мечтаела съм не веднъж –
душа и тяло в мене да докосват.
Такива има само истинският мъж
и само той без допир омагьосва!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me