uFeel.me
Нечакана
Автор: Divna,  24 юни 2013 г. в 15:48 ч.
прочити: 390

Нечакана, невикана, неискана.
Изплакана и скрита истина...

Си тук сега, си в мен сега... Си Моя.
Нестихваща, рушаща ми покоя.

Най-красива и чиста си...
Невъзможна, но все пак си моя...

Се докосна до мен...
и света ми разтърси.

Все така ще те искам
И сълзи ще избърша

Невъзможна да си 
Ала все си си моя...

Ще се боря за теб.
Ще те пазя от себе си...

Ще живея за теб.
Ще те скрия в сърцето си!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me