uFeel.me
Небесните сълзи
Автор: CAMCOH,  18 юни 2011 г. в 10:56 ч.
прочити: 504
Послушай, мила моя - ще вали -
със залпове изпълни се небето.
След малко ще заплаче със сълзи -
сълзи, дошли направо от сърцето.

Побързай, мила моя, да вървим -
ела навън с душите да отпием.
Небето ни прегръща със очи -
чадъра остави - не ще се крием.

Във капките се крие мъдростта
събрана от океани и морета;
дарявам ти ги - шепа красота.
За теб са всички мои небета.


18.06.2011.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me