uFeel.me
Небе от любов
Автор: voda,  30 юни 2011 г. в 05:31 ч.
прочити: 251
Сто слънца за мене днес изгряха –
твоите жадувани писма.
Всички стари рани преболяха,
сякаш някой ги отне с ръка.

И ме викат двеста хоризонта,
(а си имам само две крила).
Господи,
в това небе от обич 
два живота мога да летя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me