uFeel.me
НеПредизвикателно
Автор: bizcocho,  14 февруари 2013 г. в 14:38 ч.
прочити: 789
Ще си вейна кокетно полатa,
ще премрежа фриволно очи,
а в косите-масурени клетви
ще оставя нечий стон. Да тежи!

Ще се лее в мен женска природа,
предизвикваща ритъм в сърца!
Дребни сноби ще ме сочат. За Бога!
Сто процента съм дръзка жена!

Ще съм гиздава, кипнало лято,
в мъжки погледи взрив притаен!
Но ако отново докоснеш ръката ми,
ще се влюбя до сетния ден! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me