uFeel.me
НеИзговорено
Автор: Ellan,  27 декември 2012 г. в 21:05 ч.
прочити: 239

(Не)Изговорено

 

И в тази тиха нощ говоря с теб.

Нямаш отговор на всичките ми въпроси,

но аз все още имам такива,

които никога няма да ти задам..

Така ще има бъдеще.

Ще го инвестирам в празната половина на чашата,

леглото

времето

без теб..

В празната страна на сърцето ми.

Мълча, защото ми се говори с теб,

за всички онези неща, които

съм натъпкала в душата си

през годините, когато не си ме държал за ръка

и морето е въздишало вместо мен,

когато бягах от мисълта, че един ден

ще сътворим нови  спомени

върху класическите бели чаршафи.

Когато ти ще ме прегръщаш на сутринта

и ще казваш, че ти е все едно дали светът свършва...

Мълча, докато разговарям с теб,

защото не знам, кога ще се случи чудото

да погледна в дъното на очите ти,

дълбоки като два кладенеца,

или да докосна най-отдалеченото кътче

на душата ти, свита на кълбо,

от което ще оплета мрежа, с която

да хвана златната рибка..

Мълча, защото съм сигурна, че не съм

се завърнала още в себе си

уморена от дългия път,

a ти не си ме потърсил истински!

Искам да си отдъхна. Това е.

Ако  искаш да преживеем,

говори с мен, докато мълча..

 

Тони Тодорова

Ellan

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me