uFeel.me
/Не/прикачена душа
Автор: tanq_mezeva,  24 май 2011 г. в 19:16 ч.
прочити: 510
Като с кука към теб прикачена,
прозвънявам когато звъниш
и мълча в тишина притаена,
щом горчивата болка таиш.

Плисвам обич, когато усетя
светлината в искрящи очи,
но заключвам душата смутена,
тъмнина щом се там възцари.

По детински лудувам на воля,
щом отпия от извор студен,
и играя измислена роля,
със облака...  в сивия ден.

Като кука към теб прикачена
е душата, зависим бокал.
Щом прелее  с любов, вдъхновена
ще изтръгна пирона без жал.

И тогава... по-волна от птица,
пак свободна до теб ще летя.
Прикачена, не... не и в тъмница,
ще възпявам сама любовта.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me