uFeel.me
Не зная
Автор: daniela_2005,  4 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 360
Не зная как се влюбих в теб.
Не зная как да кажа,че те обичам.
Не зная как да живея с мисълта,че си при другата.
Не зная с какво те завладя.
Не зная какво испитваш ти към мен,но зная,че
сърцето ми е пълно със сълзи и болка,но все пак живота продължава!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me