uFeel.me
Не зная
Автор: az20sam,  26 юни 2011 г. в 10:48 ч.
прочити: 148

 



Много добре помня


това, което стана между теб и мен: ласките и целувките в нощта.


Тези спомени връщат те при мен


и засилват в мене чувствата.


 


Не зная как стигнахме до тук,


не зная и какво се случи.


Но искам теб и никой друг,


вярвам, че между теб и мен ще се получи.


 


Ден и нощ мисля непрестанно


за теб и миналите дни,


между нас получи се спонтанно,


сродни са нашите души.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me