uFeel.me
Не знам...
Автор: voda,  4 юни 2011 г. в 22:44 ч.
прочити: 307
Само Вятърът ме чува
името ти как шептя.
Паля в него ревността
и го карам да лудува.

Бесен хуква по земята,
става вихър, ураган...
И сама не знам сега 
теб ли чакам, или Вятъра.



 



 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me