uFeel.me
Не знаеш
Автор: beibi,  25 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 532
Открих те в кварталното кафе и
там оставих част от моето сърце.

Като полюсът на електрическа верига
закачи се ти за мене и отмина.

А от напрежението високо,
бушоните ми гърмят тъй жестоко.

Ти няма как да знаеш,колко те обичам,
не знаеш,как сърцето си на теб обричам.

Как да изрека вълшебните слова,
как да ти призная,че само за теб мечтая.

Като бяла лястовица си за мен,
ще те открия ли в прекрасен ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me