uFeel.me
Не знаеш!
Автор: nqkoq,  11 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 697
Не знаеш!!!
Искам да ти кажа нещо...
От много отдавна!
Нещо, което искам да го изкрещя на целия свят!
Искам да ти кажа, че те обичам - до болка!

Защо си сам?
Какво ти сторих? Нямам вина...
С греха се борих! Нямам вина...
А, ти не разбра!!!
Не знаеш колко много съм те чакал аз,
колко в нощите съм плакала аз!
Ти не знаеш!

Падах сама! В живота бурен - падах сама!
В живота труден - падах сама
и бях на ръба...
Падах сама! В живота бурен - падах сама!
В живота труден - падах сама,
а ти не разбра!

Не знаеш! Ти не знаеш как съм чакала!
Колко в нощите съм плакала!
Ти не знаеш!

Не знаеш, ти не знаеш как те чаках аз!
Ти не знаеш колко плаках аз!
Не знаеш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me