uFeel.me
Не заспивай, Любов
Автор: tanq_mezeva,  4 август 2011 г. в 20:12 ч.
прочити: 915
Не заспивай ти, моя Любов.
Не затваряй очи уморена.
Приласкай ме във смуглата нощ.
Покажи... че  си още до мене.

Докосни ме със погледа - плам.
Разгори нестинарска жарава.
Имам още какво да ти дам -
много слънце, небе, незабрава.

Имам вяра и волни криле,
птича песен за теб закопняла,
топли ласки във нежни ръце,
а в душата си... приказка бяла.

Не заспивай ти, моя Любов.
Приюти ме, аз още ти вярвам.
Да разчупим вериги с обков
и да литнем. Мигът заслужава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me