uFeel.me
Не закъснявай на среща със Себе си
Автор: Tania,  20 ноември 2012 г. в 16:58 ч.
прочити: 208



В живота ми се промъкна.
И обитаваш душата. И тялото.
Ако треперя… Кръкваш.
Ако увехне зрънце… Посяваш.

Искам те толкова дълго.
Цяла смърт е това обичане.
Париш до бяло. Въгленче.
Страховете ми се посичат.

Изначални ни върна.
В нашето Сътворе(Ние).
Трепети. Непрегърнати.
В щастието – ранени.

Времето не разтягай.
Вече е ясно. Просветна.
Жертви на Себе си. Лягаме.
Чувствата ни посичат.
          Сливане. Като клетва.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me