uFeel.me
Не я съдете
Автор: lubovnica,  18 август 2009 г. в 23:08 ч.
прочити: 209
Любовницата - лоша била,
Любовницата - гадна била,
Любовницата - крадла била,
Любовницата... 
Тя е в маска облечена,
Тя във болка е обляна,
Тя във самота живее...
Да, избора е неин...
Не я съдете, тя човек в също!
Не я корете, тя чувства има!
Тя съдбата си тежка носи!
И тя човек е разберете!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me