uFeel.me
Не я намирам
Автор: miss_messy,  5 октомври 2012 г. в 10:39 ч.
прочити: 205
Спешно се нуждая от любов –
не я намирам, Господи, не я намирам!
Защо до тебе не достига моя зов,
не виждаш ли, че без любов умирам!
 
Уморена съм от чакане безкрайно,
и вече не поглеждам към вратата…
А всичко в мен крещи за обич тайно,
да дойде искам, да я хвана за ръката.
 
Да я стисна здраво, да не я изпускам
че нямам два живота да я чакам пак!
От мен да си отиде, няма да допусна –
живота ми без нея ще е пълен мрак!
 
Със мен ще я заключа в мойта стая,
да бъде само моя, да не ме напуска!
Веднъж в живота идва обич, зная –
и този шанс не искам да изпусна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me