uFeel.me
*Не вярвам!*
Автор: l.hiena,  2 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 455

*
Недей пред снимката ми тихо да ридаеш,

не се прави на оцеляла жертва!

Напразно е иконно да се каеш

пред моето сърце-неосквернена черква!

*

Напразно е !!!Не вярвам в клетви мними,

религията твоя ми е враг!

И както казват древни пилигрими:

\"Прекален светец и Богу не е драг!!!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me