uFeel.me
Не успях
Автор: BeH,  10 ноември 2008 г. в 14:59 ч.
прочити: 258
Не успях
Виждам как угасва...
Слабо, бледо тлее пламъчето в теб.
Няма го и блясъка в очите.
Усмивката искряща слезе от лицето ти.
Плахо гледам те, не мога и да дишам,
ръцете ми треперят, сърцето ще се пръсне...
В главата бавно стъпва мрака...
Не мога да повярвам, не искам...
не мога да те спра... не плача...

-------------------------------------

Всеки търси щастие,
не го намери в мене ти.
И с право - не успях да дам,
това, което искам.
Не успях да бъда Слънцето за теб!
Не успях звезда да ти сваля,
не накарах вятъра да пее...
Не успях да ти обясня,
че огъня ти в моите вени тлее....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me