uFeel.me
Не умирай любов!
Автор: black_angel,  5 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 718
Не умирай любов!
Моля те, не заспивай!
Знам, че от чакане си уморена,
от молитви може би си отвратена.
Но надеждата все още я има...
скоро ще свърши и тази зима...

Не умирай любов!
Моля те, не заспивай!
Знам, че в сърцето си жива,
леденият вятър не ще те убива.
Още малко остана,
докато зарасне и тази рана.

Не умирай любов!
Моля те, не заспивай!
Чуваш ли песента на душата?
Заслушай се в тишината...
Скъсана струна потрепва в празнотата
....да,долавяш самотата...

Не умирай любов!
Моля те, не заспивай!
Молитва поредна изричай,
сърцето казва "обичай"!
След всяка болежка,
събуждай се дори и да е грешка.

Не умирай любов!
Моля те, не заспивай!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me