uFeel.me
Не трябва
Автор: leni_n,  30 януари 2009 г. в 19:55 ч.
прочити: 259
Не ми позволявай да се влюбя в тебе!
Това ще бъде грешка и за двама ни.
Кажи,че ни е нужно много време
да се сближим и да се опознаем.

Измисли каквото искаш.
Излъжи ме,ако трябва.
Тръгни без да с сбогуваш.
Поискай окончателна раздяла.

Но не казвай,че ме искаш,
че като изгубен си без мойта ласка
и че всеки ден умираш
бавно и малко по малко.

Не разбираш ли?Не ни е позволено!
Аз деля живот със другиго.
Не искам да сме наранени.
Не ми позволявай да се влюбя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me