uFeel.me
Не те заменям
Автор: miss_messy,  20 ноември 2012 г. в 08:41 ч.
прочити: 429
Ако можех да имам криле,
да политна когато поискам.
Ако можех да нямам сърце
и любови да не подтискам.
 
Ако можех свободна да съм,
и живота сама да владея.
Ако можех дори и на сън,
поне за миг с теб да живея.
 
Ако можеха мойте мечти,
да се сбъдват като по чудо.
Ако можехме с теб до зори,
да се любиме страстно и лудо!
 
Съдбата ако можех да променям,
само теб отново бих избрала!
Теб с никого не те заменям –
със теб и в Ада бих живяла!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me